Coardă cu Mac (Cozonac cu Mac Ardelenesc în 19 Pași)<span class="rmp-archive-results-widget "><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--half-highlight js-rmp-replace-half-star"></i> <span>4.6 (13)</span></span>

Coardă cu Mac (Cozonac cu Mac Ardelenesc în 19 Pași) 4.6 (13)

Rețete de cozonac cu mac pufos – cum se face coardă cu mac. Rețetă de cozonac cu mac ardelenesc să prepari cooznac de casă pufos cu ingrediente simple și delicioase.
Învață în acest video cum se face coardă cu mac folosind o simplă și delicioasă rețetă de cozonac de mac pufos de la bunica!
SUPER DELICIOASĂ rețetă de prăjitură de casă oferită de www.retetedecasa.com! POFTĂ BUNĂ! 👌

Baigli cu Mac (Cozonac Nedospit Baigli Unguresc în 15 Pași)<span class="rmp-archive-results-widget "><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star "></i> <span>4.2 (17)</span></span>

Baigli cu Mac (Cozonac Nedospit Baigli Unguresc în 15 Pași) 4.2 (17)

Rețete de cozonac cu mac nedopsit – baigli cu mac original. Rețetă de baigli cu mac tradițional sau cozonac cu mac nedospit unguresc pentru Crăciun, Paște și alte sărbători. Învață în acest video cum se face baigli cu mac unguresc cu ingrediente simple și delicioase folosind cea mai fragedă rețetă de cozonac cu mac nedospit!
SUPER DELICIOASĂ rețetă de prăjitură de casă oferită de www.retetedecasa.com! POFTĂ BUNĂ! 👌