Rețete cu fasole verde cu smântânăfasole verde cu usturoi sau fasole verde cu ceapă, ambele feluri de mâncare de fasole verde scăzută sunt delicioase și ușor de făcut!

Gătește rețete de fasole verde cu fasole verde congelată sau fasole verde proaspătă, oricare din variantele de mâncare de fasole verde este foarte gustoasă dacă adaugi și smântână!

Salată de Fasole Verde cu Maioneză și Usturoi (Salată de Fasole Păstăi în 7 Pași)<span class="rmp-archive-results-widget "><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--half-highlight js-rmp-replace-half-star"></i> <span>4.5 (10)</span></span>

Salată de Fasole Verde cu Maioneză și Usturoi (Salată de Fasole Păstăi în 7 Pași) 4.5 (10)

Rețete de salată de fasole verde păstăi – cum se face salată de fasole verde cu maioneză. Rețetă de fasole verde să faci salată cu ingrediente simple și savuroase ca fasole, sos de maioneză, usturoi și morcovi. Vezi acest video despre cum se face salată de fasole verde cu maioneză și usturoi folosind o gustoasă rețetă de fasole verde păstăi!

Mâncare de Fasole Verde Scăzută cu Ceapă (Rețetă de Păstăi Verzi în 8 Pași)<span class="rmp-archive-results-widget "><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star rmp-icon--full-highlight"></i><i class=" rmp-icon rmp-icon--ratings rmp-icon--star "></i> <span>4.1 (12)</span></span>

Mâncare de Fasole Verde Scăzută cu Ceapă (Rețetă de Păstăi Verzi în 8 Pași) 4.1 (12)

Rețete de fasole verde scăzută fără carne – cum se face mâncare de fasole verde păstăi cu roșii și ceapă. Rețetă de fasole verde congelată cu ceapă și pastă de roșii să prepari o mâncare delicioasă cu ingrediente simple și delicioase. Vezi în acest video cum se face fasole verde scăzută cu o gustoasă rețetă de mâncare de fasole verde păstăi fără carne!

Vezi videoclipurile de mai sus ca să înveți să gătești unele dintre cele mai apreciate și gustoase rețete de fasole verde cu smântână. Cu siguranță, vei găti o mâncare de fasole verde scăzută delicioasă pe care o vor aprecia toți comesenii!

„Fasolea (Phaseolus vulgaris) este o plantă leguminoasă agățătoare anuală care este originară din America și este întrebuințată în bucătărie.” – citește mai multe informații despre fasole și beneficiile acesteia pe Wikipedia!