Gogoșari Umpluți cu Salată de Vinete și Șuncă

Rețete de aperitive reci gustoase – cum se fac gogoșari umpluți cu salată de vinete și șuncă presată în 6 pași simpli ca la mama acasă.

Rețetă de aperitive reci festive să prepari gustări reci rapide pentru musafiri din gogoșari, salată de vinete, șuncă și alte ingrediente simple și delicioase.

Învață în acest video cum să faci aperitive reci spectaculoase pentru musafiri folosind o simplă și gustoasă rețetă de gogoșari umpluți cu salată de vinete și șuncă!

SUPER DELICIOASĂ rețetă de aperitive reci oferită de www.retetedecasa.com! POFTĂ BUNĂ! ?


Gogoșari umpluți cu salată de vinete – video ?

Cum ți-a plăcut rețeta?

Apasă pe o stea să o evaluezi!

Evaluare medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 10

Nici un vot până acum! Fii primul care evaluează rețeta!

Din moment ce ți-a plăcut rețeta...

...urmărește Rețete de Casă pe canalele media!

Ne pare rău că nu ți-a plăcut rețeta!

Spune-ne de ce!

Cum putem să o facem mai bună?

Ce ingrediente necesare să faci gogoșari umpluți cu salată de vinete? ❓

Gogoșari pentru Rețeta de Gogoșari Umpluți cu Salată de Vinete și Șuncă

1) 1 kg de vinete pentru salată de vinete
2) 500 gr ardei grași pentru salată de vinete
3) 8-10 gogoșari de mărime mică sau medie
4) 8-10 felii mari de șuncă presată sau alt tip de șuncă
5) niște frunze proaspete de mărar sau pătrunjel

Cum se fac gogoșari umpluți cu salată de vinete pas cu pas? ❓

Gogoșari Umpluți cu Salată de Vinete și Șuncă

1) prăjește vinetele și aproximativ 500 gr de ardei gras, apoi așteaptă să se răcească și decojește-le
prepară o salată de ardei gras și vinete cu maioneză (vezi această rețetă de salată de vinete cu ardei) sau o altă salată de vinete
2) taie gogoșarii ca în video folosind un cuțit ascuțit și îndepărtează cotorul și semințele folosind o lingură, fii atent să nu găurești gogoșarii
3) ia o felie de șuncă și pune-o în gogoșar astfel ca să înconjoare partea interioară
4) ține felia de șuncă pentru a nu se mișca și umple ardeiul cu 3-4 linguri de salată de vinete
5) ornează delicioșii gogoșari umpluți cu salată de vinete și șuncă folosind frunze de mărar sau pătrunjel sau după preferință
6) pune platoul cu aperitive reci la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire (recomandat)

Sfaturi de gătit despre rețeta de gogoșari umpluți cu salată de vinete ?

Rețetele de aperitive sunt din ce în ce mai populare în zilele noastre. Acest lucru se datorează faptului că oamenilor le place să mănânce alimente mai rafinate și să socializeze acasă cu prietenii.

Unele dintre cele mai apreciate aperitive rapide sunt roșiile și ardeii umpluți. Aceste feluri de aperitive reci sunt foarte ușor de făcut și sunt gata de servire într-un timp foarte scurt.

De asemenea, aceste aperitive sunt delicioase și nu necesită abilități avansate de gătit pentru a obține rezultate perfecte. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că oamenii prepară ardei și roșii umplute ca aperitive rapide!

Desigur, există o mulțime de variante de aperitive cu ardei umpluți. Unele dintre cele mai des utilizate umpluturi pentru a face ardei umpluți sunt brânza de vaci și salata de vinete prăjite.

Rețetele de salată de vinete prăjite sunt printre aperitivele preferate de salată aperitiv în multe țări, inclusiv în cele din Europa de Est și Orientul Mijlociu.

Există multe tipuri de rețete de salată de vinete prăjite. În această rețetă de aperitive am folosit o rețetă de salată de ardei și vinete prăjite. Evident, poți folosi orice salată de vinete care îți place să prepari acești gogoșari umpluți cu salată de vinete și șuncă.

În ceea ce privește șunca, utilizarea acesteia nu este obligatorie. Cu toate acestea, recomand să urmezi exact rețeta, deoarece rezultatele sunt extrem de spectaculoase! În plus, aperitivele sunt foarte, foarte gustoase!

În acest videoclip, am folosit un șuncă de porc în crustă de piper negru. Desigur, poți folosi orice tip de șuncă îți place. Singurul lucru la care ar trebui să fi atent este să folosești felii mari de șuncă care să înconjoare complet partea interioară a ardeilor.

Rețeta mea e preparată cu gogoșari. Se poate folosi și ardei gras roșu, însă nu folosi un soi cu vârf ascuțit și alege ardei suficient de mari să stea stabil pe platou.

Poftă bună la gogoșari umpluți cu salată de vinete și șuncă presată!

Mai multe informații despre diverse tipuri de aperitive reci sunt disponibile aici (în limba engleză).

Abonează-te la YouTube!